gallery/nederig welkom (2)

Mijn naam is Dagmar Schaap.
Ik doe heel veel verschillende dingen.
Al die dingen hebben één gemene deler; ik wil de wereld een beetje mooier maken. Ik ben het gelukkigst als ik iemand anders iets kan geven. Soms vergeet ik dan mijzelf. Ik ren mijzelf voorbij en vergeet dan zelfs naar mijzelf te zwaaien. Klinkt dat gek?
Dat gekke is wel een beetje wie ik ben. In ook weer heel veel verschillende dingen.
Ik hou veel van anderen, maar niet altijd van mijzelf. Ik hou van feestjes, dansen, gekkigheid. En ik hou van rust, natuur en stilte. Ik hou van onzin, maar ik hou niet van praten over koetjes en kalfjes. Ik praat graag met iemand wanneer het echt over levensvragen gaat.

Maar ik laat niet altijd graag veel van mijzelf zien.
Zo vlieg ik vaak mijn dagen door.

Zoveel mogelijk liefde delen.
Totdat ik ineens tot stilstand kom. Die momenten gebruik ik dan weer om mij te laten inspireren.
Mooi toch?